Protein banan/blåbær muffin 

Hvad kan man tillade sig at træne i?

Jeg har trænet i forskellige centre efterhånden, først startede jeg ud i fitness World tilbage i 2005, så skiftede jeg over til fitness dk, og så videre til Fresh fitness som nu hedder fitness World. 

Jeg deltager en gang imellem på holdtræningerne. Vi er altid kun piger, og det kan nogle gange blive nærmest 30 grader i lokalet. Da jeg trænede forrige gang, havde jeg lange træningsbukser på og min reebok sports bh fra www.apuls.dk (få 20% på al reebok ved at skrive JOY i rabatkodefeltet) og min træningstop.

Nå men efter vi havde været igang i en halv times tid, vælger jeg at smide toppen og træne videre i min sports bh. Ingen sagde noget, og jeg følte en lettelse da min trøje var drivvåd af sved. 

Efterfølgende er jeg på det samme hold, men dog i et andet center, vi er igen kun piger på holdet, og jeg sveder som en sindsyg efter 20 minutter og tager trøjen af igen for at få luft. 

Midt i træningspasset beder holdinstruktøren mig om, at tage blusen på igen. Min træning blev total forstyrret og jeg røg helt ud af takten med de andre på holdet. Jeg tog self min trøje på igen. Hun beklagede og sagde hun godt vidste det var ekstremt varmt inde i salen. Ja hun stod selv og gled i sit sved, jeg gled selv på gulvet, fordi sveden bare haglede ned af os.. 

Derefter gik jeg ind og læste beklædningsreglerne, og der står faktisk man ikke må træne i sportsbh. Og det er også fair nok. Men nu hvor de har så travlt, hvad så med de piger som træner i deres hotpants ude i centeret? Jeg har ofte set piger hvor man kan se deres baller. Det er okay at træne i underbukser men ikke i en sportsbh inde på et lukket hold hvor der kun er kvinder og 30 graders varme? 
Ja jeg forstår den ikke helt, men vælger self at acceptere reglerne. Derfor lavede jeg nogle forskellige billeder af forskellige outfit, nogle mere udfordrende end andre. 

Lige en tilføjelse. Har i set FW reklamen? Pigerne står i sportsbh og hotpants, og der bliver zoomet ind på bryster og baller. Det er ekstremt seksuelt, og de henleder med “vil du være en milf, eller en “ku godt” osv. Det er da total misvisende når de er imod denne form for påklædning.

Hvad synes i er mest passende/upassende?

Outfit 1 :  


Outfit 2: 

 
Outfit 3 :  hotpants som jeg ofte ser piger i. Nogle gange endnu kortere.


Outfit 4:  Lange bukser og en top, det outfit jeg mest træner i. Self varierende bukser/top. 


Outfit 5: Det var nogenlunde det outfit som er upassende i et fitnesscenter, det var det her outfit jeg fik at vide IKKE var okay.

  

Hvad er jeres mening? Endelig del jeres mening. 

    

Skriv en kommentar

  • Peter

    Jeg har svært ved at se hvem det er de tager hensyn til nå de påbyder at man ikke må træne i sports bh (hvis vi antager at reklamerne er pointet mod målgruppen). Det er lidt old School

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Peter

    Jeg har svært ved at se hvem det er de tager hensyn til nå de påbyder at man ikke må træne i sports bh (hvis vi antager at reklamerne er pointet mod målgruppen). Det er lidt old School

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sabrina

    Har arbejdet i fitness world og har altid syntes at de har været lidt dobbeltmoralske, for går man ind på deres side er det første billede der kommer frem to piger der træner og sjovt står de i sports bh? Synes sku det er helt fint, man skal træne i det man har det bedst i.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja Sabrina, den tanke havde jeg ikke lige gjort mig, nu tænker jeg da også på deres reklame, der er da også kun piger i sportsbh og hotpants hvor man kan se deres bagdel og deres abs.. Men i virkeligheden må man slet ikke træne i sådan noget.. Faktisk ret dobbeltmoralsk

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein banan/blåbær muffin