Bagte auberginer a la Joy

Nyt lækkert træningstøj 

Hey girls. 

Jeg har efterhånden en del træningstøj, jeg køber hele tiden nyt, da jeg elsker at se godt ud imens jeg træner. Jeg har modtaget et nyt lækkert sæt fra Fitfashion

Det er virkelig noget lækkert tøj de har, er helt vild med alle deres bukser. Jeg synes man ser skide godt ud, og ens røv bliver formet på en virkelig flot måde. Generelt bliver figuren lige en tand pænere med freddy bukser. Jer piger som allerede ejer et par ved hvad jeg mener. 


Jeg har fået tilsendt dette træningssæt med lilla top og grå bukser. Jeg har bestilt mit i str medium, og det sidder perfekt. 

Er helt vild med farverne, og kvaliteten er også rigtig god. Stoffet virker som noget Quick dry.. Det er jo rigtig fedt, især når man sveder, så tørre det hurtigt igen. 

I kan se sættet herinde, det koster 799kr. Det synes jeg er en fin pris for både bukser og top som er i super kvalitet. Glæder mig til at jeg skal træne i det. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagte auberginer a la Joy