Nytårskjole krise! 

Mit nytårsshot, smager af dansk æblekage.

Hey allesammen.

Så nærmer nytåret sig, og jeg er vel ikke den eneste som skal drikke lidt. Og nej gider ikke drikke de samme drinks som jeg nærmest altid drikker inden en bytur, en typisk vodka og sodavand dååååh. Røvsygt!

Jeg skal have lidt mere luksus. Endelig har de galiano på tilbud!! Plejer normalt at være en anelse dyrt. Og vodka er også på tilbud, i næsten alle supermarkeder koster de 79kr. Ihverfald i netto, døgn netto og Føtex..

Nå men de her shots er virkelig gode! Hvis man kan lide smagen af æblekage, kan jeg stærkt anbefale disse lækre shots.

Her kan i se fremgangsmåden. Fandt bare en tilfældig opskrift. Men vil dog anbefale æblemost istedet for æblejuice, for at få den mest autentiske smag frem.


De smager fantastisk godt, men man skal også lige passe på med dem, fordi de netop smager så godt, og man kan ikke smage sprutten. Bang så er man altså stiv. Så drik med måde.


  

Invester i en dåse flødeskum, de er nemmere at have med at gøre. Og evt slut af med et lille drys kanel eller en lille knust makron mmmm.

Skriv en kommentar

  • Jeg ELSKER dette shot! Endelig shots som rent faktisk smager godt.. Kunne godt være jeg skulle lave disse til nytår også.. 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårskjole krise!