Ny uddannelse

Frisør besøg hos Tornsberg

Hey allesammen.. Jeg er jo ambassadør for Milkshake Danmark, og tester løbende forskellige produkter, som jeg derefter skriver lidt om, og anbefaler til andre. 

Milkshake laver også hårfarver, men det er kun frisører der har adgang til disse farver. Jeg så ved et tilfælde nogle billeder af nogle virkelige lækre hårfarver fra Milkshake , som Tornsberg frisør havde lagt op. 

  
Jeg er helt vilde med farverne, og bestilte derefter en tid hos Tornsberg frisør http://tornsberg.dk 

   
 
Da jeg ankom til frisøren som ligger i rømersgade 7, dejlig tæt på Nørreport st, bliver jeg mødt af en rigtig sød og venlig kvinde der hedder Mette, som ejer salonen. Jeg bliver budt på en lækker latte, imens vi aftaler hvilke farver jeg ønsker. 

Jeg ønsker spil i håret, både lyse og lidt varmere farver, hun anbefaler at jeg beholder mit mørke hår som er indenunder, dog farves det lige lidt, da det inderste hår var lyst ude i spidserne. 

Man kan godt se mit hår trænger til noget spil. 

   
Og det er blevet sindssygt mørkt indenunder, ja her kan i se min rigtige hårfarve. Hader bare at der hedder leverpostej, spurgte lige frisøren og hun sagde det var leverpostej, haha, kan man ikke bare kalde det gylden brun 😀 Hvem gider være en leveepostej? Ikke mig haha. 


Jeg har fået lagt de forskellige striber, med det man kalder sunkissed metoden, som gør at det ikke bliver så “optegnet” på den stribede måde. Den fader mere ud i håret på en naturlig måde. 

 

Her kan i se det flotte resultat. Er helt vild med det.  For at høre nærmere omkring Milkshake farverne og priser kan i ringe på 50703031 eller læse mere herinde http://tornsberg.dk


Her kan i se det flotte spil i håret tæt på. 
  


Jeg føler mig så lækker Idag 😀

     

  

Fik også disse lækre produkter med som jeg skal prøve, tørshampoo koster 199kr og serum koster 269kr. 

  
  
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny uddannelse