Tegn der viser hvad din date er ude på

Kære læsere. Jeg vil hellere end gerne dele ud af min erfaring.. Vi kender godt det der med, at man dater en fyr/pige, men man ved ikke helt hvor man har dem? 

Hvordan finder man egentlig ud af hvor man har dem henne og hvad de vil med en? 

Her er mine råd, og jeg taler kun ud fra erfaring, ikke ud fra en bog eller noget andet. 

1. Vigtigt! Første date skal altid foregå ude, aldrig hjemme hos en af jer. Hvis han kun vil ses hjemme hos dig, så er han 100% ude på kun at have sex, eller også har han en anden. 

2. Hvis i er på jeres date på en cafe,bar eller lignende,  og han prøver at overtale dig til at i tager hjem til dig eller ham, 100% han kun vil i bukserne på dig. Dont do it. 

3. Hvis han kun skriver til dig når han er fuld og er i byen, helt klart han håber på en hurtig omgang sex. 

4. Hvis han aldrig svare tibage på dine sms, facebook beskeder og lignende, så vil han dig ikke. Lad os sige han ikke har svaret dig i en uge, og pludselig skriver om du kan mødes, 100% han kun er ude efter sex, eller ser en anden som er mere spændende lige pt. 

5. Hvis i fx har set hinanden igennem noget tid, og du føler han måske spiller på flere heste, så skriv et sødt opslag på hans facebookside, fx “tak for sidst det var hyggeligt at se dig” eller noget i den stil. Hvis han sletter det, har han 100% gang i andre end dig. Men det vil han aldrig nogensinde indrømme. 

Nogle mænd kan godt lide at have gang i flere piger på en gang, ja og endda have sex med dem alle hvis han kan komme til det. Og så sidder man der og er måske lidt småforelsket, samtidig med han bare udnytter det. Neej det gider vi ikke. 

Nå videre. 

6. Når i er sammen, og han hele tiden er på sin mobil, gemmer den væk når den ringer, eller går langt væk fra dig, for at føre en samtale, ligger sin mobil med skærmen ned af. 100% han har gang i noget andet, som du ikke må opdage. Hvorfor ellers gemme sin mobil? Come on, så dumme er vi heller ikke. Eller jo nogle piger er ekstremt dumme til at gennemskue fyre. 

7. Hvis i har haft sex, og han slet ikke skriver til dig de første par dage. Sorry piger, glem ham, han er allerede videre i teksten. Han fik hvad han ville. Eller hvis du fx har skrevet til ham, og han ikke svare. Slet ham, glem ham, kom videre. Man må ikke gøre sig selv til grin, aldrig. 

Husk, en fyr der ikke vil bruge tid på jer, er ikke værd for jer at bruge tid og tanker på. Det er hårdt, men kom videre, hæng aldrig fast på en idiot, du gør kun dig selv til grin. 
Fyre er fyldt med undskyldninger, men hvis man ikke har bare 30 sekunder til at svare tilbage på en SMS, så er man jo helt gal på den, fordi i al den tid han ikke svarede, ja der brugte han da en del tid på tinder og facebook. Come on, Wake up Call. 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 grunde til du ikke burde få lavet bryster og 7 grunde hvorfor du burde overveje det.