Kylie Jenner og hendes læber

Khloe kardashian numse transformation 

MmmHmmm, come on Khloe, du går fra at have en normal bagdel. Og pludselig laver du et comeback hvor din booty er større end din søsters (Kim)

Uanset hvad folkens, uanset hvad de bilder jer ind, kan jeg sige ud fra erfaring, at man ikke kan træne sig til en GIGA KÆMPE røv, det er fysiologisk UMULIGT. Du kan træne din røv rund og fast og tabe dit fedtlag og tone din booty, men ikke til en kæmpe giga ass.

Vil lige understrege jeg er IKKE jaloux, synes bare det er fair at folk står ved deres operationer. Fordi mange unge går desværre og tror de kan træne sig til det, hvilket de IKKE kan. Og de ender ikke med en kæmpe røv, men nærmere en kæmpe skuffelse.

Se lige her. Det er jo umuligt.  Hun er jo helt flad fra siden på det her billede.

Og her har hun KÆMPE baller, det giver jo ingen mening. Jeg er 100 på at hun har fået lavet det såkaldte Brasillian buttlift, hvor man fedtsuges og får fedtet transplanteret ned i ballerne, ligesom den operation min mor fik. Og jeg ville også have den, men det gik lægen ikke med til.


Overvejer du at få en større numse med eget fedt? Så læs mere herinde

http://www.kbhplastik.dk/plastikkirurgi/fedttransplantation/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylie Jenner og hendes læber