Kan en løbetur forbrænde en plade chokolade?

Tandblegning 995kr via mig

Idag skal jeg op på palæcenteret som ligger i palægade tæt på kongens Nytorv. Når man træder ind af døren, tager personalet godt imod en. Man kommer ind i et venteværelse som er dejlig lyst, og man kan sidde og kigge ned på store Kongensgade. Der er også en lille mini kaffe/te bar, hvor man kan lave det man nu har lyst til.

IMG_8808

Der er generelt en rigtig god stemning her, og jeg føler mig ikke spor nervøs.

IMG_8809

Tandlægerne og personalet er rigtig gode til at guide en. Jeg havde nemlig misforstået tiden og troede jeg skulle være her 9.30, men skulle have været igang kl 9. Fik nemlig tilsendt en SMS med at jeg skulle være her 9.30. Det var en misforståelse, men de er rigtig søde og undskyldte fejlen.

Nå men så skal vi igang med tandblegningen. Først kommer man op og ligge i tandlægestolen, så får man en form for skinne ind i munden, det er umuligt at tale med den skinne i munden haha.

IMG_8817

Selve blegningen foregår over 3 omgange, de første 2 omgange varer 15 minutter, sidste omgang varer i 10 minutter. Man får sprøjtet noget gel på tænderne ved hver omgang. Dette gør ikke ondt.

IMG_8820

Det var en fin oplevelse uden nogen former for smerter.

Jeg havde dog ikke ekstremt misfarvede tænder, men synes de var begyndt at falme lidt i den hvide farve. Men her kan i se før og efter billed.

Før :

IMG_8815

IMG_8812

Efter :

IMG_8829

IMG_8833

Tilbud:

Hvis i vil have bleget jeres tænder, kan jeg tilbyde jer 1600kr i rabat. Normalpris er 2600kr men jeg kan tilbyde jer det til 995kr.

I skal blot ringe på 33-14-56-50 og nævne i vil have en tandblegning og at jeg har henvist jer. Hvis i ikke nævner mit navn, kan i ikke få rabat. Derfor vigtigt i siger Joy har henvist jer.

I kan også sende dem en email mail@palaecentret.dk

Klinikken ligger i palægade, en sidegade til store Kongensgade. http://www.palaecentret.dk/priser.php

IMG_8835

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan en løbetur forbrænde en plade chokolade?